SIMPLY BOHEME

Det lille hus fra Dragør

Håndbygget huse 

Vores huse er skabt af danske håndværkere på Dragør Baadeværft.
Hvert hus er håndlavet med omhu og kærlighed, og der er lagt stor
vægt på æstetikken i alle detaljer.

Vi stræber efter at skabe unikke og personlige rum,
som opfylder dine behov.

Hos Simply Boheme bygger vi små huse til dig og efter dine behov. Måske har du brug for et anneks, et lille kolonihavehus, et gæsteværelse, et arbejdsrum, et øvelokale ,en teenageafdeling, eller måske ønsker du at bo helt minimalistisk? 

SIMPLY LIVING

Ønsker du at bo minimalistisk?

Du behøver ikke at kaste dig ud i en total livsstilsomvæltning med det samme. Begynd med små ændringer, som f.eks. at rydde op i dit klædeskab, dit køkken og dine bøger, det er godt at dele det op i kategorier – Og tage en af gangen.

Simply Living

Simply Living handler om at skabe et liv, der er autentisk og meningsfuldt for dig. Det handler om at finde balance og om at værdsætte de simple ting i livet.

Vær opmærksom på dine forbrugsmønstre og overvej, om du virkelig har brug for de ting, du køber.

Hvad drømmer du om?

Tiny House 

Tiny Houses er mere end bare små huse – Det giver dig et ekstra hus og kan bruges til så mange formål – men også mulighed for en livstil, der bringer dig tættere på det, der betyder mest.

Annekset 

Mangler du bare lidt ekstra plads? Med et anneks vil du kunne få de ekstra kvadratmeter du mangler og få plads til både ekstra gæster, det ekstra arbejdsværelse, eller et sted at kunne trække dig tilbage.

gæstehus

Få plads til din familie og venner, når de kommer på besøg. Forstil dig selv den luksus at kunne gå ud i et lille gæstehus og sove efter en hyggelig dag.

teenageafdeling

Måske drømmer både du og din teenager om en teenageafdeling? Et sted hvor man kan sove, høre musik, lave lektier og læse, samtidig være tæt på familien.

ARBEJDSVÆRELSE/KONTOR 

Savner du et arbejdsværelse, hvor du kan trække dig tilbage og kunne fordybe dig i dit arbejde? Et rum der er æstetisk og praktisk indrettet med ro og harmoni.

ØVELOKALE

Vil du gerne kunne øve dig frit, så du ikke skal tænke på, om du generer familien med at øve den samme passage igen og igen? Få et øvelokale med plads til dig og din instrumenter.

DET LILLE SOMMERHUS

Vores huse kan indrettes perfekt til det lille sommerhus. Perfekt for dig, der ønsker at leve det simple liv, eller måske har du brug for en midlertidig lille bolig, der efterfølgende vil kunne anvendes til mange formål.

KOLONIHAVE

Drømmer du om et kolonihavehus? Måske har du en ubebygget grund eller ønsker et nyt hus på din eksisterende. Det kan være at du kan leje en billig grund. Måske er drømmen ikke så langt væk?

PRODUKTION

dansk produceret og håndbygget

Vi har til huse på Dragør Baadeværft, her bygger vi alle vores huse. Vi byggede vores første hus i 2014 og har siden bygget mere en 300 huse.

Vores standardmodeller er dimensioneret så det passer med materialernes standardmål. Det giver en effektiv produktion og dermed de laveste omkostninger på materialer og arbejdsløn.

Men du kan få lige det hus du drømmer om! Vi laver skræddersyede løsninger udfra dine ønsker og behov.

æstetisk og praktisk 

Alle vores hus er bygget med kærlighed og med æstetik, uden at vi går på kompromis med funktionalitet og praktik. Vores huse kan leveres med og uden køkken og toilet og fuldt indrettet med seng og reoler eller hvad du måtte ønske.

tegninger og installationer

Plantegning

Vi har tegninger af vores standardmodeller. Bemærk at vand, el, afløb og også døre og vinduer kan placeres efter ønske.

Facadetegninger

Se her facadetagninger og beskrivelse af vores standardmodeller. Bemærk at vand, el, afløb og også døre og vinduer kan placeres efter ønske.

El 

Vi trækker skjulte kabler og sætter stikkontakter og lampeudtag efter ønske. Under huset vil selve strømforsyningen kunne tilsluttes.

Vand og Varme

Vi monterer rør til vandtilførslen. det er tilsluttet vandhanen og går ud gennem bunden sammen med afløbet fra vasken. Vi anbefaler gulvvarme, men hør os om mulighederne.

Gulv

Huset leveres med “undergulvet”. Det er en 22 mm spånplade som vi lægger et endeligt gulv ovenpå. Som standard leveres husene med et eg eller ask plankegulv fra Timberman.

Køkken og bad

Alle vores huse kan bestilles med køkken med massiv egetræsbordplade, toilet og udendørsbrusere med varmt vand. Kontakt os for mere information.

“Der er så meget larm til daglig både i og omkring mit hoved. SÅ da mine dejlige 3 børn og hustru + hund inddrog min dejlige rolige kælder til stort set AL mulig andet end en rolig aktivitet besluttede jeg mig for at få et hus i haven som kontor!

Jeg fik anbefalet ‘Det lille hus på hjul’ af en ven. Jeg valgte at få den bygget på mål så den kunne passes ind bagerst i haven bag en hæk… hvor der er HELT vildt roligt!

 

Leveret til tiden og lige til at sætte stik i og nu hvor jeg sidder her og skriver kan jeg kun anbefale at man får sådan et hus.

Det er perfekt som skrivehule OG… fik jeg nævnt det.. der er en utrolig dejlig ro herinde!! Min hvilepuls er faldet til det halve og jeg kan kigge lige op til mit rigtige hus og frydefuldt konstatere hvor meget aktivitet der er dér.”

Jan Gintberg

 

OM OS

Simply Boheme er en dansk familie virksomhed.
Tilbage i 2014 manglende vi plads i vores familie med mange børn og en hjemmearbejdende mand. På det her tidspunkt var der meget få der byggede Tiny houses i Danmark.  Vi ønskede os et lille hus, vi kunne bruge året rundt, med et cirkusvogns udtryk udenpå, men med et funktionelt og æstetisk design indenfor.
Det var svært at finde, så vi kastede os ud i at købe og renovere en brugt skurvogn.

Det lærte vi meget af, dog havde den ikke de optimale mål, så vi solgte den og byggede en helt ny fra bunden af.  Nu fik vi præcis det lille hus vi havde drømt om.
Og det blev så starten til Simply Boheme. Siden har vi bygget mere end 300 huse.

ADRESSE

Dragør Baadeværft
Færgevej 2
2791 Dragør

Kontor:
Byskriverstræde 4
2791 Dragør

CVR nr. 43150820

 

Telefon

(+ 45) 31 17 52 89

Email

info@simplyboheme.com

følg os
Mere info

Tiny Houses

Cirkusvogn

Anneks

Kolonihavehus

Sommerhus

Gæsteafdeling

Teenageafdeling

Det lille hus på hjul

Husvogn

Simply Living 

Minimalisme

Boheme indretning

Skurvogn 

Hurtige Links

Forside

Standardmodeller

Priser

Produktion/Levering

Indretning

Galleri 

Om os

Anbefalinger

Presse

Kontakt