digital markedsføring

Digital markedsføring er en bred vifte af aktiviteter, som alle foregår online.
Jo mere dine aktiviteter hænger sammen, supplerer hinanden jo større sandsynlighed er der for at dine kunder finder dig, lærer din forretning at kende, følger dig og køber din ydelse.

hvad kan vi tilbyde dig?

En analyse af de nuværende aktiviteter
En analyse af målgruppen
En strategi for din digitale markedsføring
Et forslag til valg af dine digitale kampagner
En handlingsplan afstemt med dit budget

Vi kan vedligeholde dine sociale medier
Vi kan varetage din SEO optimering
Vi kan udarbejde en plan du nemt kan vedligeholde
Vi har gennemskuelige priser 
Vi tilbyder pakker der passer til dig og dit buget 

processen

Som udgangspunkt for digital markedsføring laver vi en analyse af dine online aktiviteter, så vi får et overblik over, hvor der med fordel kan sættes ind for at øge din online branding og dermed salg. Det vil sige, at vi foreslår en strategi for dine digitale aktiviteter, og de kan gradueres alt efter dit budget. Man behøver altså ikke skrue på alle knapper på én gang.

sociale medier 

Virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier kan være både organisk, dvs. via virksomhedens posts, stories mm, men det kan også være betalt, dvs. annoncer på FB og fx Instagram eller sponsoreret indhold.

seo

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimisation eller Søgemaskine Optimering. Det betyder at du optimerer din hjemmeside, så den rangerer så højt som muligt, blandt søgeresultaterne. At optimere en hjemmeside kræver både meget tid og viden. Derudover kan det tage lang tid før arbejdet bærer frugt, og hjemmesiden begynder at rangere blandt de øverste søgeresultater. I forhold til SEM betaler du ikke for SEO udover den tid der bliver brugt.

sem

SEM er en forkortelse for Search Engine Marketing eller Søgemaskine Markedsføring. Dette begreb bliver brugt til at beskrive al betalt markedsføring på søgemaskiner som f.eks. Google. Hver gang du søger efter noget på Google, vil du som regel få vist nogle annoncer øverst blandt søgeresultaterne. Dette er betalte annoncer, og falder under begrebet SEM. Derudover har Google mange partnersider, hvor deres betalte annoncer også kan blive vist.

google ads

Når du annoncerer på Google og/eller partnersiderne, bruges et program, der hedder Google Ads. Du vælger selv det ønskede budget , og hver gang en person klikker på en af dine annoncer, betaler du en pris til Google. Hvis du laver dine annoncer så målrettede som muligt, vil dine annoncer kun blive vist til den ønskede målgruppe og dit annoncebudget bliver brugt mest effektivt

Nyhedsmail

Nyhedsmails er endnu en disciplin, som kan dyrkes med fordel, især hvis du sender dem regelmæssigt og har nyheder at fortælle dine kunder. Og der er mange måder at opbygge en database på, som spiller sammen med dine aktiviteter på din webside, dine sociale medier og annoncering. Se også mere herom i menupunktet PR og Kommunikation.

De mest populære pakker

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Lad os høre fra dig

Du kan altid få en uforpligtigende snak med os og høre hvad vi kan gøre for dig.
Du er også mere end velkommen til at sende os en besked.

Adresse

Manøgade 6
2100 Copenhagen Ø

Giv os et kald

+45 3132 8485
+45 3118 6945

Mail

wernbergkiermarketing@gmail.com